Benvolgudes famílies,

S'acosta el Nadal i des de la Comissió de Festes de l'AFA estem fent tots els preparatius perquè els nostres fills puguin gaudir-lo al màxim.

Guarnirem l'escola i el gimnàs (espai on es celebra la Quina) igual que hem fet els dos últims cursos. Enguany, a més, hem decidit confeccionar un pessebre entre tots. Aquest pessebre el muntarem al passadís de la planta baixa, on hi ha les aules de 1r i 2n.

Per això us demanem la vostra col·laboració. Entre tots ho farem possible!

A continuació us detallem el que ha de portar cada alumne en funció del curs que estigui fent:

P-3, P-4 i P-5: Són els encarregats de fer REGALETS. Podeu embolicar caixes o confeccionar-los vosaltres mateixos. Poden ser grans, petits, amples o estrets. Als regalets hi heu de penjar un cordill d'uns 20 cm.

1r: Són els encarregats de fer el cel del pessebre. Heu de fer ESTRELLES i dins d'elles heu d'escriure-hi un missatge d'esperança.

2n: Són els encarregats de fer els animals del pessebre. Heu de fer PORCS, GALLINES, XAIS, ÀNECS, VAQUES... Tots els animals han de tenir una alçada màxima de 6 cm.

3r: Són els encarregats de fer les figures del pessebre. Heu de fer PASTORETS, PASTORETES, CAGANERS, PIXANERS... Els pastors poden seure a la vora del foc, pescar al riu o simplement estar drets. Les figures han de tenir una alçada màxima de 10 cm.

4t: Són els encarregats de fer els complements del pessebre. Heu de fer:

  • 4t A: PONTS I POUS
  • 4t B: ÀNGELS
  • 4t C: ARBRES

5è: Són els arquitectes del pessebre. Heu de fer CASES, MASIES, ESTABLES, COMERÇOS... Les construccions han de tenir una alçada màxima de 20 cm.

6è: Són els encarregats de fer el cel del pessebre. Heu de fer NÚVOLS i dins d'ells heu d'escriure-hi desitjos i bons propòsits.

 

Per a poder realitzar totes aquestes parts del nostre pessebre us podeu ajudar de diferents pàgines web. Aquí us en deixem alguns enllaços:

DATA MÀXIMA D'ENTREGA: DIMARTS 5 DE DESEMBRE!!!!